Som l’inici del GR 92

El GR 92 és un dels grans senders del país, ja que travessa Catalunya de nord a sud pel vessant mediterrani, tan a prop del mar com és possible.

Al llarg dels seus 583 quilòmetres de recorregut principal i dels gairebé 150 quilòmetres de variants, recorre totes les costes catalanes, amb paisatges que van des de les llargues platges fins als penya-segats, a més de cales, pobles turístics i de pescadors.

A Portbou som el punt d’inici/final, fet que genera que, durant tot l’any, molts senderistes coneguin el nostre municipi i el Mar dels Pirineus.

El sender s'endinsa en espais naturals com els parcs naturals del Cap de Creus, dels Aiguamolls de l'Empordà, del Montnegre-Corredor, de Collserola o del Garraf, a més de vorejar el Parc Natural del Delta de l'Ebre. També visita importants vestigis arquitectònics i culturals, i permet fer-se una molt bona idea de la realitat i la cultura del litoral de Catalunya.

El GR 92 forma part del sender europeu E-10 (mar Bàltic-Mediterrani), i enllaça al nord amb França i al sud amb la Comunitat Valenciana.

Consulta tota la informació del GR 92 aquí:

CONSULTA TOTA L'INFORMACIÓ DEL GR 92 AQUÍ