FESTIVAL EL MAR DELS PIRINEUS

5/20/2022

El pròxim cap de setmana del 25 i 26 de juny els municipis de Portbou i Cerbère s’uneixen per oferir múltiples activitats outdoor i de natura.

Ja us podeu reservar el proper cap de setmana del 25 i 26 de juny i gaudir d’experiències úniques  i transfrontereres. La finalitat és crear un programa d’activitats que uneixi el territori de Portbou i Cerbere amb una finalitat activa, sostenible i de coneixement del medi natural.

Es proposen 2 dies d’activitats, el dissabte 25 de juny es concentraran les activitats a Cerbere amb una sortida en E-Bike, una Marxa Nòrdica pel Cap de Cerbere i per acabar, una caminada tranquil·la per gaudir de la posta de sol des de la Caseta dels Alemanys.

La segona part del programa es concentrarà el diumenge 26 de juny a Portbou tot començant amb una sessió de ioga amb la sortida del sol per després continuar amb una sortida d’Ebike per les muntanyes de l’Albera i finalment, tancar el programa amb un Walk & Wine on es farà un tast de vins a les vinyes del projecte “Somni d’Estiu” com a recompensa d’una caminada fins a les mateixes.

El projecte que es presenta és fruit de la voluntat dels ajuntaments de Portbou i Cerbere ra de continuar amb la cooperació entre ambdós consistoris per dinamitzar i atraure turisme actiu de qualitat i reivindicar la riquesa natural, cultural i històrica d'aquest territori fronterer, de gran diversitat natural i d'ubicació geogràfica estratègica durant molts anys.

La finalitat és aprofitar el potencial d'aquest territori, el veïnatge dels dos municipis i la proximitat de les dues poblacions per establir una estratègia turística conjunta i així sumar esforços i esdevenir una destinació de referència de turisme actiu i de natura durant tot l’any.

Inscripcions a portbou@portbou.cat

Per formalitzar la inscripció caldrà que cada participant ens faciliti: nom, cognoms, telèfon i mail

Més informació:

 
Tornar al llistat