Portbou

Portbou

Si mai no has visitat Portbou, et sorprendràs, ben segur. Una vila arraulida al voltant d’una riera que arriba a mar, com tantes a la nostra costa. Cases una al costat de l’altra en carrers estrets i costeruts, com a tants llocs. Però amb un mar únic, de blaus particulars i preciosos, i amb una muntanya que si aboca de cop, sense avisar.

Somriu, corre, neda, salta, tasta, gaudeix, bada... ets a Portbou, el mar dels Pirineus!

Llegir més
AGENDA

AGENDA

Quines són les properes activitats que es duran a terme a Portbou?

CONSULTA AGENDA
Família

Família

Ens encanta venir els estius a Portbou, petit poble de mar i muntanya tranquil i ple de relax. La seva gent ens fan sentir com a casa, no ens podríem imaginar un estiu sense la paraula Portbou a la nostra vida ni tampoc a la història de la nostra família.

Slow

Slow

Si hi ha algun indret màgic de la Costa Brava on puc estar tranquil en ple mes d’agost és Portbou. M’encanta arribar-hi en tren i gaudir de la seva vida amb molta calma. Les seves caletes d’aigües crital·lines envoltades d’autèntica natura em fa feliç i sobretot m’aporta tranquil·litat i pau interior. Vine i fes les paus amb tu mateix a Portbou.

Actiu

Actiu

Un autèntic paradís si ets amant dels esports outdoor. Portbou és mar amb un fons espectacular i una costa única molt pròpia de la Costa Brava més salvatge. Portbou son muntanyes amb fortes pendents per gaudir caminant, corrent i pedalant. Portbou son vistes extraordinàries al tot el Cap de Creus i la Costa Vermella. Portbou és realment el Mar dels Pirineus, la combinació perfecta del mar i la muntanya. Si ets actiu, no t’ho acabaràs.